Reiseblogg fra Travellerspoint

NEW YORK!!

Dos amigas in Manhattan

all seasons in one day -50 °C

Etter ca 9 timers flytur, 2 timers passkontroll, halvtimes avhør (Marte), 1 times førfølgelse av marrokansk stalker (Alina), 1 times forsøk på å finne hverandre på en av verdens største flyplasser UTEN MOBIL(!!), 45 minutters taxi (hver for oss) og tilsammen 160 dollar ripp off, ankom vi endelig New York Budget Inn.

Entusiastiske løp vi til nærmeste apotek og fylte lommene med koffein piller og energy shots, i god tro om at vi hadde reddet kvelden. Vi kom oss igjennom en øl, times square og det aller viktigste Toys'r'us og M&M butikkene. Storfornøyde sluknet vi i hver vår køyeseng ved 10-tiden.

Eventyret fortsatte klokken 04:00 dagen etter. Jetlagged som rakkern og rusa på livet hadde vi rukket både kaffe, sightseeing og Empire State innen klokken 09:00. Dagen fortsatte med koffein piller, lunsj med Gauri (venninne av Alina), noen timer på Victoria Secret og ei litta lur. På kvelden hadde vi store forhåpninger til å erobre New Yorks uteliv, men endte med at vi dro hjem fra vorse på Upper East Side til fordel for køyesengene på New York Budget Inn.

Dagen etter for vi til Meeexico!!

IMG_3812.jpgIMG_3809.jpgIMG_3807.jpgIMG_3779.jpgIMG_0173.jpgIMG_0129.jpg
IMG_0181.jpg
large_IMG_0163.jpg

Skrevet av martevjen 16:15 Arkivert i USA

Send via e-postFacebookStumbleUpon

Innholdsfortegnelse

Kommentarer

Hehe ser dere har tallerken øyne;-)

fra nina

Denne blogg innlegg er nå stengt for kommentar for de som ikke er medlem av Travellerspoint. Hvis du er medlem kan du logge inn for å reagere.

Enter your Travellerspoint login details below

( Hva er dette? )

Hvis du ikke er Travellerspoint medlem kan du gratis bli medlem.

Bli medlem av Travellerspoint